Bluepoint, PS5 İçin Geliştirdiği Remake'ten Övgüyle Söz Ediyor

"En büyük başarımız olacak"

Karşımıza son olarak PlayStation 4'teki Shadow of the Colossus remake'i ile çıkan ve eleştirmenlerden tam puan almayı başaran Bluepoint bildiğiniz gibi yine bir remake oyun üzerinde çalışıyor. Başarılı remake'leri ile ünlü stüdyodu PlayStation 3 için hazırladıkları God of War Collection, Metal Gear Solid HD Collection, Xbox 360 için Titanfall, PlayStation 4 için Uncharted: The Nathan Drake Collection gibi oyunlarla tanıyoruz.

Benim de aralarında olduğum çoğu kişi bu yeni remake'in Demon's Souls olduğunu düşünüyor ve Bluepoint de bu yeni oyunlarını öve öve bitiremiyor.

Stüdyonun başkanı Marco Thrush PS5 için geliştirmekte oldukları oyunun stüdyonun bugüne kadarki en büyük başarısı olacağını söylemiş. Segment Next'e konuşan Thrush, "Şu an üzerinde çalıştığımız projenin en gurur duyduğumuz başarı olacağından en ufak bir şüphemiz bile yok" diyor.

Elbette bundan fazlasını ağzından kaçırmamış Thrush, ama bu oyunun büyük bir başarı olması için orijinal halinin de büyük bir başarı olması lazım haliyle. Bu durumda da seçenekler gerçekten daralıyor, Sony konsollarına özel olarak çıkan ve remake isteyen oyun sayısını da düşününce bir kez daha Demon's Souls ön plana çıkıyor.

Muhtemelen bu oyunu PlayStation 5'in dünya promiyeri sırasında göreceğiz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum