Bluey Çizgi Dizisi, Video Oyunu Oluyor

İş yapar

Bluey bizim de evde en sevdiğimiz çizgi dizilerden bir tanesi. Disney Channel'de yayınlanan Avustralya yapımı bu çizgi dizi Bluey ismindeki bir köpecik, kız kardeşi Bingo, annesi Chilli ve babası Bandit'in maceralarını konu alıyor. Disney+'ta bölümlerini bulabileceğiniz bu çizgi diziyi yaştan bağımsız olarak hepinize tavsiye edebilirim.

İşte bu güzel çizgi dizi 17 Kasım'da PC, Xbox, PlayStation ve Switch için oyun halinde karşımıza çıkacak. Bluey: The Videogame dört oyuncuya kadar destekli "interaktif kum havuzu macerası" sunacak ve dizide gördüğümüz mekanların tamamen gezilebilir hallerini içerecekmiş.

"Hikaye tabanlı, bölüm tabanlı oynanış" demişler, her bölümde çizgi diziden esinlenilen mini oyunlar ve aktiviteler bulunacakmış. Örnek olarak Keepy Uppy (Yukarıda Tutmaca) (Sezon 1 Bölüm 3) ve Magic Xylophone (Sihirli Ksilofon) (Sezon 1 Bölüm 1) mini oyunlarından bahsedilmiş. Ayrıca oyunda yeni kostümler, çıkartmalar, bölümler ve mekanlar açmak mümkün olacak.

Fragmanı izlediğinizde siz de çizgi diziden bir bölüm izliyor gibi hissedeceksiniz, gerçekten de ortaya çok iyi bir iş çıkmış gibi duruyor.

Artax Games tarafından geliştirilen Bluey: The Videogame, 17 Kasım'da PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S, Xbox One, Switch ve PC için çıkacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum