Borderlands 2'yi Borderlands 3'e Bağlayacak Bir DLC Geliyor

Bu yeni DLC'nin E3'te duyurulacağı söyleniyor

Bizler Eylül ayında çıkış yapacak olan Borderlands 3 için beklerken, Gearbox'ın üzerinde çalıştığı tek projenin bu olmadığı iddia ediliyor.

İlk elden bilgi sahibi olduğu söylenen bir kaynağa göre; 1-2 hafta içerisinde Borderlands 2 için yeni bir ek paket duyurulacak. Bu ek paketle Borderlands 2'nin bitişi ile Borderlands 3'ün başlangıcı arasındaki boşluk doldurulacakmış.

Ek paketin adının 'Commander Lilith and the Fight for Sanctuary' olduğu belirtiliyor. Paketin ismindeki Lilith ilk oyundaki oynanabilir Vault Hunter'lardan biriydi ve o zamandan beri serinin çeşitli oyun ve paketlerinde karşımıza çıktı. Kendisini 3. oyunun tanıtımlarında gördüğümüze göre Borderlands 3'te de önemli bir yeri olacağını söylemek mümkün.


Bazı kaynaklara göre de E3 2019'da gösterilecek bu paket. Gayet makul bir iddia, çünkü yakın dönemde bu tarz bir duyuru için en uygun ortam E3 2019 olacak.

> E3 2019'da Borderlands 3'ten Yeni Bir Gezegen ve Vault Hunter Tanıtılacak

Gearbox daha önceki Borderlands duyurusunda yaptığı gibi E3'te de sadece 3. oyunu göstermekle yetinmeyip, önceki oyunlar hakkında da paylaşımlarda bulunabilir.

E3 2019'a artık çok kısa bir süre kaldı. Gösterilecek oyunları, ortaya atılan iddiaların doğru olup olmadığını ve bizleri ne gibi sürprizlerin karşılayacağını merakla bekliyor, yakından takip ediyoruz.

YORUMLAR
AvastYeScurvyDog
30 Mayıs 2019 15:53

Gearbox, 'Reklamin iyisi kotusu olmaz' lafini su an cok guzel gosteriyor bizlere. Bir yandan CEO'su Randy Pitchford'un agresif tavirlari ile firmasinin ve oyunun devamli gundemde kalmasini saglar iken, Gearbox'da genel olarak once cikardigi HD pack ve Handsome Collection ile hem oyunun tekrar adini duyurdular hemde iyi bir izlenim verdiler, Haziran ayinin Ps Plus oyunlarindan birisinin Borderlands The Handsome Collection olmasida cabasi. Bu Dlc'de, ki benim tahminim parali olacak, iyi orneklerinden birisi. Umarim Tiny Tina ya da Captain Scarlett Dlc'leri kadar guzel olur. Ozellik ile Tiny Tina. Tabi bunlar benim gorusum.

Parolamı Unuttum