E3 2019'da Borderlands 3'ten Yeni Bir Gezegen ve Vault Hunter Tanıtılacak

Belki Gearbox'ın başka sürprizleri de vardır

Oyunseverler için yılın en önemli etkinliklerinden birisi olan E3'e sayılı günler kaldı. Borderlands 3 de E3 2019'da gösterileceği teyit edilen oyunlardan malumunuz.

Gearbox CEO'su Randy Pitchford, twitter hesabından yaptığı paylaşımla, Borderlands 3'ün E3 2019 gösteriminde neler göreceğimiz ile ilgili bazı bilgiler vermiş durumda. Pitchford'un belirttiğine göre; yeni bir gezegen ve yeni bir Vault Hunter gösterilecekmiş sunumda.

Aslında yakın bir dönemde epey uzun bir oynanış videosunu izleme şansına kavuşmuştu Borderlands hayranları. Bu oynanış videosunda dört Vault Hunter'dan ikisi, Amara ve Zane de gösterilmişti. Şimdi üçüncüsü ile de tanışma vakti geliyor gibi. Bu isim Moze mi, yoksa FL4K mi olur, henüz bilemiyoruz.

Kimileri de Pitchford'un paylaşımının aslında beşinci bir Vault Hunter ile ilgili olabileceği kanaatinde. Ancak daha önce yapılan bir açıklamaya göre Borderlands 3'e ek paketlerle yeni karakter eklenmesi düşünülmüyordu. Dolayısıyla, başlangıçta ilan edilen 4 karakter haricinde yeni bir isim görme ihtimalimiz çok düşük. Yine de belli olmaz diyelim, oyun dünyasında karar değişiklikleri çok da az rastlanan bir şey değil sonuçta.

Borderlands 3 ve daha fazlası için E3 2019'u merakla bekliyoruz. Çok yakından takipteyiz.

YORUMLAR
AvastYeScurvyDog
27 Mayıs 2019 16:26

Bence kalan iki karakterden birisi tanitilir ama Dlc olarak yeni Vault Hunter eklemeyi dusunuyoruz aciklamasina da pek guvenmiyorum, zira kendileri icin cok iyi bir gelir kaynagi. Tahminimce heyecan yaratmak icin en beklenmedik zamanda aciklarlar yeni Vault Hunter'lari.

Parolamı Unuttum