Borderlands 3 Karakterlerinden FL4K ve Evcil Hayvanlarının Tanıtım Videosu Paylaşıldı

Av başlasın o zaman :)

Gearbox, Borderlands 3 karakterlerinden FL4K ve hayvanları ile ilgili bir tanıtım videosu paylaştı. Oyundaki dört karakterden sonuncusu olan FL4K, tek başınıza oynasanız da yalnızlık hissetmeyeceğiniz bir karakter, zira kendisine sadık çeşit çeşit hayvanıyla sağlam bir ekip kurmuş durumda tanıtım videosunda da gördüğümüz üzere:

Karakterimiz farklı yetenek ağaçlarından (The Hunter, The Master, The Stalker) tercih edeceğimiz yeteneklere göre yanına farklı yaratıklar alabiliyor. Bunların detaylarını kontrol etmek isterseniz, ilgili sayfaya bir göz atabilirsiniz. Tanıtım videosunda görüldüğü üzere diğer karakterler gibi bu karakterimiz de gayet keyifli bir aksiyon sunacak gibi. "Bir an evvel çıksa da oynasak" dediğim günlere geldik :)

Borderlands 3 ile buluşma tarihimiz 13 Eylül. Sabırsızlıkla bekliyoruz, pek yakından takipteyiz.

YORUMLAR
JomesRodrigues
12 Ağustos 2019 05:22

For the first time that white giraffes are found in nature, Charles Foley, a researcher at the Society for the Conservation of Wildlife, learned in 1993 from a Tarangire National Park report. After that, the scientist searched for this animal for 12 years while working in the National Park. Later he wrote that rare white giraffes are similar to albinos, but they are not. By the way, I've found an essay on //rankmywriter.com service about this giraffes.

Parolamı Unuttum