Borderlands 3, PS4 Pro’da İki Ayrı Grafik Ayarını Destekleyecek

Performans mı daha yüksek çözünürlük mü, işte bütün mesele bu:)

Borderlands 3 şunun şurasında bir ay sonra bizlerle buluşuyor. Bu senenin ‘looter-shooter’ı olacağını düşündüğüm, büyük bir umutla beklediğim yapımdır kendileri. Tabii işin sonunda hayal kırıklığı yaşama riski de var, ama olumsuz düşünmeyelim, değil mi sevgili Oyungezerler :)

Çıkış tarihinin yakınlaşmasıyla birlikte oyun hakkındaki bazı detaylar da netlik kazanıyor. Bunlardan birisi de oyunun Playstation versiyonu ile ilgili bir detay. PlaystationBlog’ta paylaşılan röportajda Gearbox yetkilileri oyunun PS4 versiyonunun nasıl hazırlandığı, nasıl bir deneyim vadettiği ile ilgili bilgiler vermişler.

Paylaşılan bilgiye göre, PS4 Pro kullanıcıları oyunu 4K çözünürlük ile oynayabilecekler. Tabii dilerlerse burada bir değişiklik yapma, bir tercihte bulunma imkanları da olacak. Dileyen oyuncular performansı tercih edip fps değerlerini artırabilecek, dileyenler ‘30 FPS ile oynayayım ama yüksek çözünürlük olsun’ diyebilecekler. Aslında bu son dönemlerde artan sayıda örneğini gördüğümüz bir uygulama, listeye yeni Borderlands oyunu da eklenmiş olacak böylece. Nasıl bir tercihte bulunursunuz bilemiyorum, ama tercihin oyuncuya bırakılmış olması güzel.

Borderlands 3 pek yakında, 13 Eylül’de çıkıyor. Merakla bekliyoruz kendilerini, takipteyiz.

YORUMLAR
DanteXE
13 Ağustos 2019 01:20

Xbox One X'de tek seçenek 4K 60FPS olur o zaman erjhrtjry

Parolamı Unuttum