Borderlands 3'te Henüz Çapraz Platform Desteği Yok Ama Olması Planlanıyor

Borderlands 3'e çapraz platform desteği gelecek gibi görünüyor

Borderlands 3 dün ön siparişe açıldığında dikkatli gözler oyunun Microsoft Store sayfasındaki bir detayı yakaladı, buna göre oyunun Özellikler kısmında "çapraz platform" desteği olduğu görünüyordu. Ancak ne yapılan açıklamalarda, ne de oyunun fragmanında bu detaya yer verilmemişi. Zaten daha sonra Microsoft Store sayfası da güncellendi ve muhtemelen erkenden duyurulan bu özellik kaldırıldı.

GameSpot'a konuşan 2K sözcüsü konuyla ilgili "çapraz platform bizim yakından ilgilendiğimiz bir konu ancak şu an için teyit edecek veya açıklayacak bir şeyimiz yok" demiş. Yani aslında bu özelliğin varlığı teyit edilmese bile 2K'nın bu yönde planları olduğunu biliyoruz.

Zaten Randy Pitchford da konuyla ilgili "2K'nın kararlarını bir yana bırakırsak, ben ve Gearbox'taki ekibim çapraz platform oynanışına büyük ilgi duyuyoruz" demişti, hatta Epic'in çapraz platform desteği konusundaki liderliğini öven cümleler de sarf etmişti.

Borderlands 3, 13 Eylül 2019'da PC, Xbox One ve PS4 için çıkacak. Sony genellikle çapraz platform olaylarına pek sıcak bakmadığı için söz konusu çapraz destek çok büyük ihtimalle PC ile Xbox One arasında olacak. Oyunun 2020 Nisan ayına kadar PC için yalnızca Epic Store üzerinden satılacağını da bir kez daha hatırlatmış olayım.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum