Borderlands 3'ün Yazarı Daha Fazla Tales From Borderlands Görmek İstiyor

Neden olmasın?

Küllerinden dirilen Telltale Games, yeni oyunlar ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Hatta firma, eski isimleri de yepyeni oyunlarla tanıştırabilir. Bu eski isimlerden biri de Telltale'in Borderlands adaptasyonu, Tales from the Borderlands.

İlk sezonu ile kendisine kült bir kitle yaratmayı başaran oyun, Borderlands serisinin shooter havasını sevmeyen pek çok oyuncuyu kendisine çekmeyi başarmıştı. Borderlands 3'ün senaryo yazarlarından olan Sam Winkler, oyunun ikinci sezonunu yazmak istediğini ifade etti.


ComicBook.com'a konuşan Winkler: "Tales From the Borderlands'in 1. sezonunda bıraktığı hikayenin devamını yazmayı çok isterim. Hala ortada çözülmemiş pek çok olay var. Bu karakterlerin çoğunu Borderlands 3'e de taşımış olsak da hala ortada çok fazla soru işareti var."

Tales From the Borderlands'in hikayesi Borderlands 2'nin ek paketinden başlıyor ve oyunu Borderlands 3 ile bağlıyordu. Oyunun büyük bir hayranı olduğunu belirten Winkler, Borderlands 3'ün içerisinde de ufak tefek göndermeler olduğunu ifade etti.

Benim gözüm ise hala yeni Wolf Among Us oyununda...

YORUMLAR
Yusuf.B
31 Ağustos 2019 12:23

Bence TWD'den sonra Telltale'ın Yaptığı en iyi oyun umarım devamı gelir.

Signalize
Yusuf.B
1 Eylül 2019 10:07

Bence TWD'den daha iyiydi. Fables ve Tales from the Borderlands kapışır benim gözümde.


Parolamı Unuttum