Borderlands Filmi Kevin Hart İle Birlikte Çekimlere Başladı

Çekimler sayesinde yıldızı da öğrendik

Lionsgate'in yapmaya başladığı Borderlands filmi oldukça heyecanlı gelişmelerle gündeme gelmişti. Başrolünde Cate Blanchett'in oynayacağını bildiğimiz filmden yeni oyuncular da netleşmeye başlıyor. Budapeşte'de çekimlere başlayan filmin setinde Kevin Hart'ı da sette gördük. Henüz stüdyo tarafından resmen açıklanmasa da Hart'ın filmde erkek başrol olarak karşımızıa çıkması bekleniyor. 

Eli Roth'un yönetmenliğini yapacağı filmin senaryosu ise Aaron Berg ve Craig Mazin tarafından kaleme alınıdı. Oyun serisinin ikonik Siren'i Lilith'i canlandıracak olan Cate Blanchett'e Kevin Hart ise The Soldier olarak hayatımıza giren Roland karakterine hayat verecek. Böylece oyununu asıl kadrosunda iki kişi belli oldu. Geriye The Hunter, Mordecai ile The Berserker, Brick karakterleri kaldı. Tabii senaryonun tam olarak nasıl işleyeceğini bilmiyoruz, ikinci oyundaki Maya, Zer0 gibi karakterleri de filmde görebiliriz.

Her şeye rağmen oldukça eğlenceli karakterlere sahip bir evren olan Borderlands, yüksek aksiyonu ve bol eğlenceyi bünyesinde barındırıyor. Filmden en büyük beklentimiz de bu unsurlarını sahneye yansıması. Şu an için resmi bir vizyon tarihine sahip olmayan Borderlands'den yeni haberleri merakla bekliyoruz. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum