Borderlands Filmi Tiny Tina'sını Da Buldu

Borderlands'in en "sevimli" kız çocuğu

Lionsgate'in hazırlıklarına devam ettiği Borderlands filmiyle ilgili her geçen gün oldukça güzel haberler geliyor. Oyunlardan alışık olduğumuz sıradışı hikayesi ve kendine has mizahıyla Borderlands ve değerli Vault Hunters sinemayı da neşelendirecek gibi. Şu ana kadar Cate Blanchett, Jack Black, Kevin Hart ve Jamie Lee Curtis gibi isimleri kadrosuna katan film son olarak evrenin Tiny Tina'sını da buldu. Ariana Greenbalt'ı yeni filmde oyunların en sevimli kız çocuğunu canlandıracak.

İlk olarak Borderlands 2'de gördüğümüz Tiny Tina'nın aslında oldukça trajik bir geçmişi var. Ailesiyle birlikte Hyperion'a denek olarak satılan Tina, ailesinin ölümüyle sonuçlanan bir kaza ile birlikte özgürlüğüne kavuşmuş ve yolu Vault Hunters ile kesişmişti. Genç yaşına rağmen çok sayıda dizi ve filmde rol alan Ariana'yı ise en yakından tanıdığımız rol ise Avengers: Infinity War'da canlandırdığı Genç Gamora karakteri. 

Şu ana kadar Lilith, Claptrap, Tannis, Roland ve Tiny Tina'sı belli olan Borderlands filminden yakın zamanda daha fazla tanıdık karakteri de öğreneceğiz gibi gözüküyor. Sadece ilk oyunu değil diğer oyunları da kapsayacak bir senaryoya sahip olan filmde Maya, Axton ve Salvador gibi daha fazla ikinci oyun karakterini de görmek istiyoruz. Eli Roth'un yönetmenliğini yapacağı filmin senaryosunu ise Craig Mazin kaleme aldı. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum