Borderlands Filminin Claptrap'i Jack Black Oldu!

Çok iyi seçim gibi duruyor

Lionsgate'in hazırlıklarına devam ettiği Borderlands filmi kadrosunu genişletmeye devam ediyor. Oyun serisinin favori robotu Claptrap'in seslendirmeni de belli oldu. Oyun tarihinin en komik robotlarından birisi olan CL4P-TP'i Jack Black seslendirecek. İlk bakışta rol için harika gözüken JB'nin bu rol için enteresan performansını merakla bekliyoruz. 

Filmin yönetmeni Eli Roth, "Jack Black ile yeniden bir araya gelmekten dolayı çok heyecanlıyım. Claptrap oyunlardaki en eğlenceli karakter ve Jack onu ekrana taşımak için mükemmel bir isim." diyerek mutluluğunu dile getirdi. Oyun serisinde David Eddings ve Jim Foronda tarafından seslendirilen Claptrap, ana seride NPC olarak yer alıyordu. The Pre-Sequel oyununda Claptrap olarak düşman pataklamanın keyfine de varmıştık. 

Benim Borderlands oyunlarıyla ilgili aklmda kalan en güzel anılarda hep Claptrap var, özellikle ikinci oyundaki doğum günü sahnesini unutmak mümkün değil. Filmde de Jack Black gibi mizah yönüyle öne çıkan bir ismin rolü alması da heyecan verici. Yönetmeni ve kadrosu belli olmasına rağmen Borderlands filminin halen bir vizyon tarihi yok. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum