Borderlands Filminin Bazı Sahneleri Yeniden Çekilecek

Bu sefer işin başında Deadpool'un yönetmeni var

Çekimlerine 2021 başlarında başlanan Borderlands filminin test gösterimleri 2022'nin kasım ayında yapılmıştı. Bu gösterimlerden gelen geribildirimler doğrultusunda bazı sahnelerin yeniden çekimine karar verilmiş ve bu sefer işin başında farklı bir yönetmen bulunacakmış.

Normalde filmin çekimlerini Cabin Fever ve Hostel gibi filmlerden tanıdığımız korku sevdalısı Eli Roth yapmıştı. Şimdiyse bu yeniden çekimler Deadpool ve Terminator: Dark Fate'in yönetmeni Tim Miller yönetmenliğinde yapılacak. Çekimlerin yaklaşık iki hafta sürmesi bekleniyor.

Bu yeniden çekimlerin Deadpool'un yönetmenine verilme sebebi ise basit aslında, çünkü Eli Roth'un zamanı yok Roth yeni korku filmi Thanksgiving üzerinde çalışmaya başlayacağı için böyle bir değişikliğe gidilmiş.

Thanksgiving ismini belki hatırlarsınız. 2007 yılında Robert Rodriguez Quentin Tarantiona işbirliğiyle yayımlanan Grindhouse'ta birkaç feyk fragman vardı, onlardan biri de buydu. Daha önce de Machete ve Hobo with a Shotgun fragmanları filme dönüştürülmüştü.

Borderlands filminin başollerinde Cate Blanchett (Lilith), Jamie Lee Curtis (Patricia Tannis), Kevin Hart (Roland), Ariana Greenblatt (Tiny Tina), Gina Gershon (Moxxi), Florian Munteaunu (Krieg) ve Jack Black (Claptrap) gibi ünlü isimler bulunuyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum