Brendan Gleeson Da Joker 2 Kadrosuna Katıldı

Delilik giderek çok kişiye yayılıyor

Warner Kardeşler ve DC ortaklığının belki de yakın dönemdeki en başarılı filmi olan Joker gişede yeni bir dönemin yolunu açmıştı. Bir milyar doları deviren Joker'e hız kesmeden devam filmi duyuruldu ve epey fantastik bir dönemin içine girdik. Lady Gaga'nın Harley Quinn'i canlandıracağı Joker 2'nin müzikal olma ihtimali epey yüksek. Sadece müzikal olması değil filmin temelinde bir Arkham Tımarhanesi hikayesi anlatılacak olması da hayranların ilgisini epey çekmiş durumda. 

Vizyon tarihini de netleştiren Joker: Folie a Deux kadrosunu da geliştiriyor. Daha önce Harry Potter filmlerinden de tanıdığımız Brendan Gleeson yeni filmde rol alacak. Gleeson'ın yeni filmde canlandıracağı karakterin kim olduğu henüz belli değil ama başta Justin Kroll olmak üzere çeşitli kaynaklar başarılı oyuncuyu Arkham ile bağlantılı bir rolde izleyeceğimizi söylüyor. Arkham'da yer alan bir güvenlik görevlisi ya da müdür olabileceğini belirten Kroll daha fazla detay vermemiş.

Arkham'ın bu kadar hikayenin merkezinde yer alması aslına bakarsanız Joker ve Harleen ikilisinin orijin hikayesine cuk oturuyor. Bildiğiniz gibi Dr. Harleen Francis Quinzel ilk olarak Batman: The Animated Series'te karşımıza çıkmış ve Joker'in rehabilitasyonunda görev alan bir psikolog olarak tanıtılmıştı. Sonrasında Joker'in büyüsüne kendini kaptıran Harley için yönetmen Todd Phillips'in de epey güzel planları olduğuna eminim. 4 Ekim 2024 vizyon tarihine sahip olan Joker'in iki kişilik deliliğinden resmi senaryo detaylarını da merakla bekliyoruz. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum