Bu Cyberpunk 2077 Modu İle Edgerunners Silahlarına Kavuşabilirsiniz

Otantik bir deneyim

Cyberpunk 2077 hem yeni güncellemeleri hem de Edgerunners isimli dikkat çeken animesi ile ikinci baharını yaşıyor. Netflix şovunun oyuncu sayısını artırdığı oyun, mod desteği sayesinde oyunculara çok daha otantik bir Edgerunners deneyimi sunabilecek. Walrus159 isimli mod tasarımcısı, animenin iki yıldızı Lucy ve Rebecca'nın orijinal silahlarını oyun içerisine ekleyen bir mod geliştirdi.

Ana karakterimiz David'in uğruna her şeyi yaptığı netrunner Lucy, anime boyunca .45 kalibrelik Unity isimli tabancasını kullanıyor. Bu tabanca, walrus159'un modu ile birlikte renk seçenekleri ile oyuna eklenecek. Orijinal silahın tasarımını değiştiren bu mod ile birlikte, envanterinizde silahı "Lucy Edition" adı ile görebileceksiniz. 

Aynı durum Rebecca için de geçerli. Seri boyunca silahlarından asla ayrı kalmayan Rebecca, birkaç sahnede görülen Militech Omaha silahı ile Cyberpunk 2077 evreninde yaşayacak. Neon renk seçeneklerine kavuşan bu özel silah, aynı şekilde envanterinizde özel bir işaret ile görünecek.

Modları indirmek ve yükleme yönergelerini öğrenmek için buradaki ve buradaki linke tıklayabilirsiniz.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum