Bu Gece, 50 Dakikalık Bir Nintendo Direct Gösterimi Yapılacak

Breath of the Wild 2 ile ilgili duyuru gelir mi?

Nintendo Switch, çıktığı dönemden itibaren istikrarlı bir grafik yakalamış durumda, her geçen yıl oyuncu havuzunu genişletiyor. Geçtiğimiz yıl pandeminin de etkisiyle oldukça yüksek bir satış performansı sergilemişti. Önümüzdeki dönemde de bu performansı sürdürüp sürdürmeyeceğini hep birlikte göreceğiz.

Switch’e gelen oyunlar da bu başarının önemli dayanak noktalarından birisi elbette. Hal böyle olunca, yeni oyunlarla ilgili gelişmeleri de dikkatle takip ediyoruz. Bu gece de bu konuda yeni haberler alabileceğiz.

Nintendo America twitter hesabından paylaşılan duyuruya göre, bu gece (TSİ 01:00) yeni bir Nintendo Direct gösterimi yapılacak. 50 dakika civarında sürecek bu gösterimde, mevcut oyunların yanında 2021’in ilk yarısında çıkacak oyunlar hakkında da paylaşımlar yapılacak

Yılın ilk yarısında çıkacak oyunlar denilirken hangi oyunlar kast ediliyor, daha önce duyurulmuş olanlar üzerinden mi gidecekler, yoksa yeni duyurular da gelebilir mi, bu gece hep birlikte göreceğiz. Acaba Breath of the Wild 2 ile ilgili bir paylaşım da yapılır mı diye merak etmekten alıkoyamıyoruz kendimizi. Ne dersiniz, kendisinden de bir haber alır mıyız?

YORUMLAR
Feyling
18 Şubat 2021 00:54

OOOOOOOH ELDEN RIIIIN..... bi saniye bunun nintendo ile bi alakası yok :/

Kaan
17 Şubat 2021 19:03

Yeni zelda, metroid, bayonetta hakkında bir açıklama yada fragman (gameplay olursa tadından yenmez) bekliyorum. 2019'dan sonra yapılan ilk büyük nintendo direct etkinliği bu. Diğerleri mini etkinlikti. Süreleri 15-20 dakikaydı. Bu 50 dakika. 

Parolamı Unuttum