Bu Harika Mod Sayesinde Yüzüklerin Efendisi'yle Age of Empires II Buluşuyor!

AoE II ve Orta Dünya... Hmmmmmmmm

 The Battle for Middle-Earth hayranları için güzel bir haberimiz var demek isterdim, ama eldeki en güzel haber bu olabilir sanırım. Yanlış anlamayın, bu da süper bir haber sayılır bence. Age of Empires II için Tales of Middle-earth isimli bir mod yayımlandı. Üstelik mod oldukça detaylı ve bir süre sonra size o Orta Dünya havasını verebilecek potansiyele sahip. Küçükken AoE II'nin kendi senaryonu kur modunda kendimce Rohirrim (aslında Paladin tabii) hayal edip Uruk'ların üzerine dört nala giderdim ordularımla hey gidi. 

Modu geliştiren ekip yaklaşık altı yılını bu projeye vermiş durumda ve mod hala %100 bitmiş değil. Bununla birlikte artık projenin son etabındalarmış ve temmuz ayının sonunda da oynanabilir bir versiyonu oyuncuların beğenisine sundular. Görsel olarak hafif geliştirmelerin yanı sıra 18 millet için de Orta Dünya'dan bir karşılık bulunmuş. Birimlerin kendi tasarımları, pek çok binanın da yine kendi tasarımı var. Hatta Mordor'dan Rivendell'e pek çok ikonik bölge de oyunun senaryosunda mevcut. Kahramanlar arasında da bildiğimiz kahramanlara ek olarak sadece kitaplarda olan farklı kahramanlar da mevcut.

BFME Reforged beklerken zaman geçirmek için ideal bir mod diyebilirim. Tales of Middle-earth modunu buraya tıklayarak indirebilirsiniz sevgili Oyungezerler.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum