Bu Kapı, Call of Duty: Warzone Oyuncularının Başına Bela Oldu

Bug mı yoksa yeni bir etkinlik mi?

Çevrimiçi servis oyunlarında her yeni güncelleme ile yeni bir bug'ın ortaya çıkması oldukça normal bir hale geldi. Hele ki konu, Call of Duty olduğunda bu iş artık olmazsa olmazlar arasına giriyor. Fakat bu kez karşımızda, tam olarak ne olduğunu bilemediğimiz ilginç bir durum var.

Şuradan izleyebileceğiniz Reddit gönderisinde, inanılmaz bir sahneye tanık oluyoruz. Videoyu çeken dostumuz, haritanın bir noktasında bulunan bir kapıya doğru koşmaya başladığında anında canını kaybediyor. Arkadaşı kendisini kaldırınca aynı denemeyi bir kere daha yapan dostumuz, aynı sonuçla karşı karşıya kalıyor.

Tabii ki Reddit gönderisinin altında oldukça ilginç bir tartışmaya yol açmış bu ilginç "durum". Kimileri bunun bir "sürpriz" olduğunu ifade ederken, kimileri bunun bir bug'dan ibaret olduğunu söylüyor. Bakalım Raven Software, konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapacak mı?

 

YORUMLAR
ZSoforu
22 Haziran 2021 09:29

görseldeki kapıya iki kere denk geldim, ikisinde de random bi odaya ışınladı beni mapteki, içinde iki tane legendary loot box var falan. zevkli bi mekanik :d dursun böyle.

Ghost AssassiN
22 Haziran 2021 04:32

Kusura bakmayın ama kapak görseli clickbait olmuş biraz.Videodaki kapı ile haber için kullanılan kapı birbirinden apayrı.Yani ortada kapak görselindeki gibi bir sürpriz veya gizem oluşturabilecek bir durum yok.

Parolamı Unuttum