Bu Mod İle Mount & Blade II: Bannerlord’a Yeni Gruplar Ekleyebilirsiniz

Asker kaçaklarından, köle tüccarlarına 21 yeni grup var

Gün geçmiyor ki Mount & Blade II: Bannerlord için yeni bir mod haberi gelmesin :) Bu seferki mod, haritada dolanan küçük gruplara yenileri ekliyor.

Normalde haritada dolanırken karşımıza küçük gruplar çıkabiliyor. Bunların kimileri haydut, kimileri gizemli bir kült, kimileri tüccar grupları. Ancak, bunlarla yeterince etkileşim olmadığını veya bu grupların sayısının yetersiz kaldığını düşünenler var. Nitekim bu eksikliği gidermek için bir mod geliştirilmiş durumda.

Calradia at War adlı bu modla, haritaya 21 yeni grup ekleniyor. Bu grupların kendilerine has birlikleri var. Hatta bunların bazıları başarılı oldukça gelişen birlikler. Modun temel amacı Calradia’yı daha dolu, daha canlı ve gerçekten de yıllar süren çatışmalarla kaosa sürüklenmiş bir yere dönüştürmek şeklinde açıklanıyor. Üstelik çatışmalar ekonomiyi de olumsuz etkileyebiliyor. Karavanlar talan ediliyor, köylüler kaçırılıyor, yani ortam epey karışık.

İsyan eden köylüler, farklı ordulardan firar eden kaçak askerler, köle tüccarları, barbarlar gibi gayet ilginç gruplar düşünülmüş. Ama bunlar da size yetersiz gelirse, kendi gruplarınızı oluşturabilirsiniz. Zira bu mod, aynı zamanda kendi gruplarınızı oluşturmak için kullanılabilecek bir araç şeklinde tasarlanmış. Görülen o ki önümüzdeki günlerde Calradia daha da hareketlenecek :)

YORUMLAR
Parolamı Unuttum