Bu Skyrim Modu İle Oyuna Sekiro'nun Müthiş Dövüş Mekanikleri Ekleniyor

Skyrim'den kopamayanlara özel

Çıkışının üzerinden yıllar geçmiş olsa da Skyrim yeni modları ile hepimizi şaşırtmaya devam ediyor. Bu kez karşımızda Steam'de yılın oyunu seçilen Sekiro: Shadows Die Twice'ın dövüş mekaniklerini Skyrim'in içerisine taşıyan bir mod var.

Lert Krush'ın Skyrim Die Twice gibi harika bir isim koyduğu bu mod, Sekiro'dan alıştığımız "posture" mekaniğini oyuna ekliyor. Animasyonları göz ardı ederseniz sistemin harika çalıştığını söylemek de mümkün. Aşağıdaki videoda sistemin işleyişini izlemek mümkün.

Sekiro'da olduğu gibi saldırıları savunarak boşluk aramanız ve bu boşluklarda rakibinize hamle yapmanız gerekiyor. Mod içerisinde dayanıklılık barınızı kullanarak yapabileceğiniz -yuvarlanma, geriye yuvarlanma vs- kaçınma hareketleri de mevcut.

Fakat şimdilik modu indirmek mümkün değil. Lert Krush, bu modu kendileri için ürettiklerini belirtse de yukarıdaki videonun oldukça iyi geri dönüşler alması geliştiriciyi harekete geçirmiş. Yine de bu modun Ultimate Combat SE modunun değiştirilmiş versiyonu olduğunu hatırlatan Krush, Skyrim Die Twice'ın yayınlanması için yayıncının iznine ihtiyaç duyduğunu belirtiyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum