Bu Yıl E3'te EA Play Live Etkinliğini Göremeyeceğiz!

Yıl içerisinde farklı etkinlikler olacak

EA'in her yıl E3 kapsamında düzenlediği EA Play Live bu yıl karşımıza çıkmayacak. IGN'e konuşan EA yetkilileri, bu kararlarının arkasındaki nedenleri de açıkladı. E3'ün bu yıl tamamen dijital olarak düzenlenecek olması bu kararın arkasındaki etkenlerden biri olacak elbette.

EA Play'in oyuncular ile birleşme fırsatı olduğunun altını çizen yetkililer, organizasyonu en az oyuncular kadar sevdiklerini ifade ediyor. Bu yıl için hazırladıkları pek çok projenin EA Play'e "yetişemeyeceğini" ifade eden EA, yıl içerisinde herkesi heyecanlandıracak yeni projeler duyuracağını vurguladı. Yani yıl içerisinde farklı etkinliklerle yeni EA oyunlarını görebileceğiz.

Genelde bol bol yeni oyun duyurusu ile karşılaştığımız yaz ayları bir kez daha kalbimizi kıracak gibi. Pandemi sürecinden beri değişmekte olan oyun sektörü bu sene yazı da üç silindirle geçmek zorunda.

E3'ün aksine Gamescom bu yıl hibrit etkinlikler ile geri dönüyor. Geoff Keighley'nin düzenlediği Summer Games Fest de bu yıl karşımıza çıkacak etkinliklerden biri olacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum