Bu Yılın Soulslike Oyunlarından Deathbound’un Çıkış Tarihi Belli Oldu

Parti tabanlı soulslike nasıl oluyormuş bakalım

Artık her yıl birkaç tane soulslike oyunu görmezsek rahat edemiyoruz, öyle değil mi :) İşin şakası bir yana, bu kadar popüler bir tür haline geleceğini başlangıçta kimse tahmin etmemiştir herhalde. Ama artık ana oyun türleri arasına adını yazdırdığını söylemek mümkün.

Hal böyle olunca da birçok stüdyo, şansını bu alanda denemek istiyor. Elbette işleri zor. FromSoftware çıtayı her seferinde daha yukarıya taşımayı başardığından, diğer stüdyoların (özellikle de küçük stüdyoların) bu oyunlarla rekabet edebilmeleri çok da mümkün olmuyor.

Bu durumda nasıl bir yol izlemek gerekir? Ufak tefek dokunuşlarla oyununuzu diğerlerinden farklılaştırmayı ve böylece oyun severlerin dikkatini çekmeyi deneyebilirsiniz. Trialforge Studio da böyle yapmaya karar vermiş olsa gerek, Deathbound’u “ilk parti tabanlı soulslike oyunu” olarak lanse ediyorlar.

Bunu ne ölçüde başardığını görmemize yaklaşık 1 ay kadar bir süre kalmış durumda. Oyunun çıkış tarihi, bir fragman eşliğinde ilan edildi:

Fanatik inanç ile bilimin çatışmasına şahitlik edeceğimiz Deathbound, 8 Ağustos’ta soulslike severler ile buluşmaya hazırlanıyor. Bakalım bu zorlu mücadeleden galip ayrılabilecek, başarılı soulslike oyunlar arasına adını yazdırabilecek mi.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum