Bulletstorm Sahiplerine Full Clip Edition Bedava Verilmeyecek

"Havada bulut, bedavayı unut"

Bol aksiyonlu ve küfürlü BulletstormEpic Games ve People Can Fly tarafından geliştirilmiş ve yayınlandığı 2011 yılında iyi satış elde edemediği için pek parlayamamıştı. Yakın zamanda Gearbox oyunun elden geçirilmiş sürümünü duyurana dek de tekrar karşımıza çıkacağını düşünmemiştik. Oyunla ilgili kötü haberi Gearbox'ın başkanı Randy Pitchford verdi. Bulletstorm: Full Clip Edition'ınBulletstorm sahiplerine bedava verilmeyeceğini, özel bir indirimin sunulmayacağını, bunun mümkün olmadığını söyledi. 

Açıklamadan sonra bazı oyuncular tepki gösterdi. Hatta doğrudan Pitchford'a tweet atanlar oldu. Pitchford da sessiz kalamadı.

---

bulletstormtweet1

 

RT - Eh, bu kesinlikle boş bir yalan. DarkSiders Warmastered dağıtımcıyla ve yayınlandığı dönemle ilgili söylediklerini yalanlıyor. GFWL'e gelince, bunun bir önemi yok

Randy Pitchford - Durum farklı. DarkSiders'ın yeni sahipleri oyunun geçmişteki/bugünkü/gelecekteki tüm haklarını aldı. Biz sadece başkasının oyununu yayınlıyoruz.

bulletstormtweet2

 

From Steam - Asıl oyuna sahip olanlara özel indirim yok mu? (Steam'de bunu yapabiliyorsunuz) Oyunun satışlarını düşürmek mi istiyorsunuz?

Randy Pitchford - Eğer hoşuna gitmiyorsa pas geçmelisin. 

---

Anlaşılan her firma bu ayrıcalığı tanımıyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum