Bungie, Destiny 2: The Final Shape'in Ertelendiğini Resmen Duyurdu

Yeni çıkış tarihi Haziran oldu

Bungie'de geçen haftalarda yaşanan işten çıkarmaların ardından oyunun mevcut hikayesinin büyük finalini yapacak olan The Final Shape genişlemesinin ertelendiği söylenmeye başlamıştı. Bungie'nin diğer oyun projesi Marathon gibi The Final Shape'in de gecikeceği söylense de Bungie bu iddiayı ne doğrulamış ne de yalanlamıştı.

Bungie yayınladığı blog mesajı ile The Final Shape'in "istedikleri seviyeye gelmesi için daha fazla zamana ihtiyaçları olduğunu" söyledi ve genişleme paketi resmi olarak 4 Haziran 2024'e erteledi.

"The Final Shape, 10 yıllık Destiny hikaye anlatımının ve dünyanın dört bir yanındaki Muhafızlar için birlikte geçirilen sayısız saatin zirve noktası. Bu yolculuğu onurlandırmak istiyoruz, o yüzden yıllarca hatırlanacağını ve değer verileceğini umduğumuz daha bile büyük ve cesur bir vizyonu hayata geçirmek için daha fazla zamana ihtiyacımız var." diyor Bungie.

Bungie bu ertelemeyle birlikte oyunun gelecek yılki içerik takviminde de değişiklikler yaptı, Şubat ayında Wishes adında ekstra haftalık görevler göreceğiz ve bunlar The Final Shape'ten açılan boşluğu dolduracak. Ayrıca Nisan ayında da herkese Destiny 2: Into the Light isminde iki aylık içerik güncellemesi sunulacakmış. Bungie bu içeriğin Muhafızları Traveler'a yolculuğa hazırlayacağını söylüyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum