Bungie ve NetEase, Mobil Destiny Oyunu Destiny: Rising'i Duyurdu

Oynaması ücretsiz

Bungie popüler bilimkurgu nişancı oyunu serisi Destiny'nin oynaması ücretsiz mobil versiyonu olan Destiny: Rising'in Çinli yayıncı NetEase işbirliğiyle geliştirilmekte olduğunu duyurdu. Oyunun sınırlı erişim sunacak olan kapalı alfa testleri iOS ve Android cihazlar için kasım ayında başlayacak.

NetEase 2018 yılında Bungie ile işbirliği anlaşması duyurmuş, hatta 2022 yılında ikilinin Destiny'i mobil cihazlara getirmeye çalıştığı söylentileri çıkmıştı. Demek ki o söylentilerin sonucu Destiny: Rising'miş. Destiny: Rising, Karanlık Çağ sonrasındaki alternatif bir Destiny zaman çizelgesinde geçen yepyeni bir macerayı konu alacakmış.

"Efsanevi Iron Lordların da yardımıyla insanlık zorbaların prangalarından kurtulmuş ve uzaylı güçlerine karşı birlik olmaya başlamıştı. The City'nin erken günlerinin kaosu içerisinde Ghosts adı verilen gizemli varlıklarca diriltilen yeni bir Lightbearer nesli insanlığın önemini tekrar hatırlatmaya ve geleceğini güvence altına almaya çalışacaktır." diyor Bungie.

Oyunda tek kişilik, co-op ve rekabetçi çok oyunculu modlar bulunacak. Bunlardan bazıları Destiny oyuncularına tanıdık gelirken bazıları yepyeni olacak. İster birinci şahıs ister üçüncü şahıs oynanabilecek olan Destiny: Rising'de dokunmatik ekran veya kontrolcü kullanabileceksiniz.

1 Kasım'da başlayacak olan kapalı alfa testine Destiny: Rising'in web sayfasından başvurabilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum