Buram Buram 80’ler Kokan Kısa Film Kung Fury Sonunda Bizlerle!

I Know Kung Fu!

Daha önce şu haberimizde sizlerle paylaştığımız, 80’lerin kült aksiyon filmlerini ve trendlerini çok başarılı bir şekilde tiye alan Kung Fury uzun bir bekleyişin ardından nihayet izleyicilerin beğenisine sunuldu.

80’lerin olmazsa olmazı, nihai silahı, her derdin kesin çözümü nedir? Tabii ki Kung Fu! Eğer Kung Fu biliyorsanız üstesinden gelemeyeceğiniz hiçbir şey yoktur! Kahramanımız Kung Fury de o dönemin tüm kahramanları gibi bu prensibi benimsemiş durumda. Kendisi bir polis ve geniş çerçeveli gözlüğü, kafasından eksik etmediği kırmızı bandanası ve tabii ki deri ceketiyle karizmanın hayat bulmuş hâli. Zaten Kung Fu bilen tüm polisler öyle değil midir?

Ancak tüm zamanların en kötü adamı Kung-Führer (Hitler) bir gün ansızın ortaya çıkar. Kahramanımızın güçlerinin peşindedir ve Kung Fury’nin onu durdurmak için tek çaresi vardır: geçmişe, Nazi Almanyasına gitmek. Ama o yılların muhteşem bilgisayar teknolojisine rağmen işleri ters gider ve kendini azıcık (!) fazla geriye gitmiş bulur. Ardından olaylar, olaylar…

Filmin senaryosunu yazan, yöneten ve başrolünde oynayan İsveçli David Sandberg’in 2013’te başlattığı bir Kickstarter projesi Kung Fury. Sandberg sadece 200.000 $ istemesine rağmen 17.000’den fazla kişinin desteğini arkasına aldı ve 630.000 $ topladı. Ve film çok büyük bir başarıya imza atarak geçtiğimiz günlerde düzenlenen Cannes Film Festivali’ne katıldı.

Nazilerin, dinozorların, Vikinglerin ve çok daha fazlasının bir araya geldiği bu 30 dakikalık aksiyon, komedi, bilimkurgu ve fantastik filmi mutlaka izleyin derim. Zaten play tuşuna basıp da ilk dakikasına göz attınız mı başından kalkamayacaksınız. Hemen altında da Kara Şimşek dizisinin efsane aktörü David Hasselhoff’un oynadığı resmi klibi filmin müziklerini ise iTunes’tan satın alabilirsiniz. İyi seyirler…

YORUMLAR
Parolamı Unuttum