Burnout'un Yaratıcıları Yeni Yarış Oyunlarını Duyurdu: Dangerous Driving

İsmi bile Burnout çağrıştırıyor

Burnout yarış oyunları dünyasının en sevilen isimlerinden biri ama Remastered versiyonu saymazsak son Burnout oyununun üzerinden neredeyse 11 sene geçti. Serinin şu an haklarını elinde bulunduran EA, Burnout Paradise'ı Remastered olarak yeni nesle getirmiş ama serinin yeni oyununu henüz göremedik.

Benim Burnout'u sevmemdeki başlıca sebep o müthiş kaza moduydu, hani aracımızla son sürata trafiğin içine dalıp mümkün olan en yüksek seviyede maddi zarara yol açtığımız mod. Dangerous Driving'in (Tehlikeli Sürüş) ismini duyar duymaz da gözümde bu mod canlandı zaten :)

Indie stüdyo Three Fields Entertainment'ın yeni oyunu Dangerous Driving'in Burnout'un ruhani takipçisi olacağını söylemek mümkün, çünkü bu stüdyonun kurucuları Burnout serisini yaratan Criterion'un da kurucuları olan Alex Ward ve Fiona Sperry.

Dangerous Driving'de Takedown, Heatwave ve Eliminator gibi çok sayıda mod bulunacak; bunların bazılarında kombolar yapacak, bazılarında ayakta kalan son yarışçı olmaya çalışacağız. Zaten yayınlanan fragman da bizi nelerin beklediğinin habercisi:

Dangerous Driving 9 Nisan'da PC, PS4 ve Xbox One için çıkacak. Oyun PC için Epic Store üzerinden satışa sunulacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum