Call of Duty: Black Ops Cold War Oyuncuları Şimdiden Hilecilerle Yüz Yüze

Daha betada bile böyleyse

Call of Duty: Black Ops Cold War'un çıkışına bir aydan kısa bir süre kaldı ve oyun çıkışa giden yolda beta süreciyle tüm oyunculara açık bir şekilde sunuldu. Cold War betası PC ve konsollarda mevcut ve çapraz platform desteği açık halde geliyor; yani konsol ve PC oyuncuları bir arada oynuyorlar. Ancak Modern Warfare ve Warzone'da sayıları gittikçe artan hileciler, henüz betada olmasına rağmen Cold War'da da kendilerini göstermiş durumdalar.

Reddit'te açılan başlıklara göre Call of Duty oyuncuları şimdiden hilecilerden dert yakınıyorlar ve bu sorun özellikle de konsol oyuncularını ciddi biçimde etkiliyor. Çoğu Call of Duty oyuncusu, konsol oyunculara oyunun çapraz platform özelliğini kapama tavsiyesinde bulunuyor, çünkü bu sayede PC'de üçüncü parti web sayfaları ve yazılımlar yoluyla çeşitli hackler kullanan oyunculardan uzak durmak mümkün.

Ama PC oyuncularının böyle bir şansı yok, betadaki maçlarda bile karşılarına bolca hileci çıkıyor.

Modern Warfare'in geliştirici Infinite Ward, hilecilere karşı sıfır tolerans uygulamasını geçmiş, bugüne kadar 200,000'den fazla Modern Warfare ve Warzone hesabı hile yüzünden banlanmıştı.

Ancak Cold War'un şimdiden hilecilerle dolması, yeterli önlemler alınmadığı taktirde oyunun çıkışında da bu konuda ciddi bir sorun yaşanacağının habercisi. Tabii Cold War'u tek kişilik hikayesi için oynayanlar bu durumdan etkilenmeyecekler ama çok oyunculu kısımda işler şimdilik çok da iyi gidiyor gibi görünmüyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum