Call of Duty Dünyası, P2W İle Tanışıyor!

DMZ moduna gelen yeni paket, oyunu değiştirecek gibi

İçerisinde rekabetçi bir modu bulunduran oyunların pay-to-win içerikler barındırmaları oldukça mantıksız. Bu durum oyunun rekabet ortamını bozduğu gibi, oyundan alacağınız keyfi de ortadan kaldırıyor. Bu nedenle de Call of Duty dünyasına bu tarz bir eklemenin yapılacağını hayal etmiyordum.

Fakat beklemediğimiz şey gerçekleşmiş gibi görünüyor. Activision'ın "DMZ boost" adını verdiği yeni paketi, oyunun DMZ moduna direkt etki yapacak. Fender için tasarlanan 12 dolarlık EOD Specialist bundle'ı, özel bir LMG ile birlikte geliyor. Buna ek olarak paket sahipleri orta boy bir çantaya da sahip olacak.

LMG'nin, ücretsiz silahların 2 saatlik bekleme sürelerinin aksine, sadece 15 dakikalık bir bekleme süresine sahip olduğunu da belirtelim.

Yani bu paketi almayan oyuncular tamamen sıfırdan başlarken, 12 dolarlık paket sahipleri daha geniş bir çanta ve yeni bir silah ile oyuna başlayacak. Siz ne düşünüyorsunuz bilmiyorum ama bu durum bana epey pay-to-win gibi geliyor...

YORUMLAR
GwynBleidd
14 Nisan 2023 20:06

Ya zaten deli gibi para kazanmıyor musunuz? Gerek var mıydı böyle bir şeye?

creepylord
14 Nisan 2023 16:44

Sadece DMZ oynayanlar zaten ücretsiz olduğunu düşünerek için 12 dolarlık paketi alırlar diyerek atılmış bir adım olabilir. Ama bildiğin P2W adımı olmuş.

Medium Backpack çok büyük bir mevzu değil. Ciddi şekilde bu modda vakit geçirdiğiniz zaman zaten haritaya girdikten sonra en geç 5-6 dk. içerisinde mutlaka bu çantayı buluyorsunuz. Ama sigortalı silah slotunu 15 dakikaya düşürmeleri işleri ciddi anlamda değiştiriyor. Reddit sayfaları bayağı karışmıştı bu konuyla alakalı. Ama çok da geri adım atacaklarını sanmıyorum ben.

Ayrıca oyunun çıkışından beri hala el atmadıkları bir çok aksaklık da aynen duruyor. Crash vermeler, komik arayüz tasarımı ve hataları vs. Adamların bir önceki oyunun daha fazla övülmesi için özellikle çaba gösterdiğini düşünüyorum bunları gördükçe. :)

Parolamı Unuttum