Call of Duty, Modern Warfare 2 İle Birlikte Steam'e Dönüyor Olabilir

Kaldırılan banner görseli bir işaret mi?

Activision, 2017 yılındaki Call of Duty: Black Ops 4'ten başlayarak Call of Duty oyunlarını Steam'de paylaşmayı bırakmış, oyunları Battle.net'e taşımıştı. Halbuki o zamana kadar tüm Call of Duty oyunları Steam'de yayımlanıyordu, hala daha tüm o eski oyunlar Steam'de mevcut.

Steam'de olmayanları sayacak olursak o zamandan beri tüm Call of Duty oyunları diyebiliriz. Modern Warfare, Warzone, Black Ops Cold War, Vanguard. Bunlar Steam'de yok.

Ancak Steam'de Call of Duty DLC sayfalarında görünen bir banner işlerinin değişeceğini gösteriyor. Reddit'te garysplay tarafından fark edilen ve kısa süre içerisinde kaldırılan görsel, arka planında Modern Warfare 2'nin kapak resminde de bulunan Lt. Simon 'Ghost' Riley'i gösteriyordu.

Bu görselin yeri şimdi boş kaldı ama internete düşen bir şey internette kalıyor bildiğiniz gibi :)

Serinin Steam'e dönecek olması çok büyük bir sürpriz olmasa gerek, çünkü Microsoft Activision Blizzard'ı satın alıyor ve yine aynı Microsoft git gide daha fazla birinci parti oyununu Steam üzerinden de paylaşıyor. Dolayısıyla serinin bundan sonra Steam'de tekrardan kendisine yer bulması son derece normal olacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum