Call of Duty: Modern Warfare 2'nin Oynanış Görüntüleri Sızdı

Aksiyonun dozajı artacak

İnternetin gücünün her geçen gün arttığı dünyamızda hiçbir oyun sızıntılardan kaçabilecek kadar güçlü değil maalesef. İşte o sızıntılardan biri de merakla beklenen Call of Duty: Modern Warfare 2'den geldi. İlk kez oynanış görüntülerinin paylaşıldığı oyun, aksiyonun dozajını iyiden iyiye artıracak gibi görünüyor.

İlk olarak Twitter üzerinden sızan görüntüler şu anda telif yemiş durumda -ki bu sızıntıların gerçek olduğunun kanıtı diyebiliriz. Görüntüler içerisinde seriye getirilen yeni bir "araç değiştirme" mekaniğini görebiliyoruz. Bu videoda karakterimiz önce bir pickup'ın arkasını temizliyor, ardından araca zıplayarak kontrolünü ele geçirebiliyor. Havalı...

Reddit'teki dostlarımız videoları bir araya getirerek bize bir iyilik yapmış. Yalnız unutmayın, bu link de her an patlayabilir.

Merakla beklediğimiz oyun hakkındaki tüm detayları ise birkaç hafta içerisinde öğrenme fırsatı bulacağız. Activision'ın bir sonraki Call of Duty Next etkinliği 15 Eylül'e planlanmış durumda. Bu etkinlikte Modern Warfare II'nin çoklu oyuncu modunun inceleceğini biliyoruz. Aynı zamanda Warzone 2.0 hakkında da detaylar edinebileceğiz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum