Call of Duty: Modern Warfare 2’nin Türkiye Fiyatına Zam Geldi

4 haneli bir etiketi var artık

Ne yazık ki ülkemizde video oyunlar bir hobi olmaktan çıkıp lüks tüketim haline geldi son yıllarda. Döviz kurundaki yükselişin kendisini en fazla hissettirdiği alanlardan birisi bu alan. İşte bu haberimiz de tam olarak bu konuya örnek teşkil eden bir haber.

Call of Duty: Modern Warfare 2, geçtiğimiz günlerde ön siparişe açıldı malum. Oyun 70$’dan satışa sunulduğunu gördük -ki ülkemiz için Steam fiyatı 699 TL olarak belirlenmişti. Ama iş bu noktada kalmadı, bizler için normalde zaten yüksek olan fiyatında bir artış yaşandı. Şu an Steam'de oyunun standart versiyonu 1.099 TL, Vault Edition ilse 1.499 TL gibi bir etikete sahip. Yani 700 TL’den 1.100 TL’ye yükseliverdi bir anda, neredeyse %60'lık bir fiyat artışı söz konusu.

Sizler için durum nedir bilemiyorum sevgili Oyungezerler, fakat kendi adıma zaten bir süre önce oyun fiyatlarının psikolojik eşiğimin üzerine çıktığını, uzun süredir de yeni oyun almadığımı söyleyebilirim. Ama 4 haneli fiyatlandırma artık apayrı bir düzeye tekabül ediyor.

YORUMLAR
SKYXEM
26 Ağustos 2022 20:20

Playstation da 699 fiyat etiketiyle duruyor şu anda. Muhtemelen PC tarafında yabancıların TR den alması gibi özel bir sebepten ötürü artışa gittiler veya sadece kurdan kaynaklı da olabilir. 

allalla
26 Ağustos 2022 14:02

Gamepass'e geldiğinde oynarız artık.

Parolamı Unuttum