Call of Duty Modern Warfare 3'ten İlk Sızıntılar!

Logo tasarımı ortaya çıktı

CoD tutkunları olarak bu yılın yeni oyununu merakla bekliyoruz. Yaklaşık bir senedir hakkında her şeyi duyduğumuz Modern Warfare 3'ten ilk sızıntı sonunda geldi. Bu kez sızıntılar, Monster marka enerji içeceklerine verilen reklamlardan geldi. Görüntüleri gelin birlikte inceleyelim.

Aşağıda görebileceğiniz fotoğrafta elbette ilk olarak logo dikkat çekiyor. Sol aşağıdaki QR kodun yanında, Monster enerji içecekleri ile alabileceğiniz özel ürünler de dikkat çekici. Oyun ilk gününden itibaren bir battle pass'e sahip olacak gibi görünüyor.

CoD serisinin yüzü olarak nitelendirebileceğimiz Captain Price da logonun hemen üzerine yerleştirilmiş. Fakat dikkatli bakarsanız Captain Price'ın arkasındaki gözleri görebilirsiniz. İşte bu gözler, Modern Warfare serisinin en kötü adamı Makarov'a ait olabilir. En azından benim de içinde bulunduğum bir grup bu konuda hemfikir.

Ayrıca görüntüler Call of Duty'nin resmi Twitter hesabı tarafından da onaylanmış durumda. Dün atılan tweet'te hesap "Pazartesiler... Aranızda fazla enerji içeceği olan var mı?" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum