Call of Duty: Modern Warfare 4, Modern Warfare 2 Senaryosuyla Gelebilir

MW4 hakkında ilginç teoriler var

Black Ops 4'ün ardından gelecek yeni CoD oyunu hakkındaki dedikodu kazanı kaynamaya başladı. CoD serisinin yeni oyunun herkesin merakla beklediği Modern Warfare 4 olacağı söylenirken ortaya çok daha ilginç iddialar atıldı.

Popüler Youtuber Chaos'un "eline geçen" bilgilere göre Modern Warfare 4 kendi senaryosuna sahip olmayacak. Oyunun tekli oyuncu hikayesinde sadece Call of Duty: Modern Warfare 2'nin remaster versiyonu ile karşılaşacağız.

 

Chaos'un elde ettiği bilgilere göre Modern Warfare 2'nin remaster versiyonunda büyük tartışmalara sebep olan "No Russian" görevi bulunmayacak. Bununla beraber Modern Warfare 4'ün içerisinde daha sonra MW3 görevlerinin ekleneceği de belirtilmiş.

Bir diğer ilginç detay ise Call of Duty: Modern Warfare 4'ün yeni oyun modları oluyor. Aynı iddialara göre MW4'ün içerisinde Senaryo, Çoklu Oyuncu, Zombi ve Battle Royale modları bulunacak. Bu battle royale modunun da şu an piyasada olan Black Ops 4'ün Blackout moduna benzeyeceği söyleniyor.

Meşalelerinizi ve tırpanlarınızı yükseltmeden önce bu bilgilerin sadece bir iddiadan ibaret olduğunu hatırlatalım. Şimdilik sinirlenmemizi gerektiren bir şey olmasa da senaryosuz bir tane daha CoD düşünmek istemiyorum.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum