Call of Duty: Modern Warfare, Fotogrametri Tekniğini Kullanacak

Efsane son teknolojiler ile geri dönüyor

Bildiğiniz üzere Activision ve Infinity Ward yeni bir Modern Warfare oyunu üzerinde çalışıyor. Yıllar sonra yeni bir motora kavuşacak olan efsanevi CoD serisinin Ray Tracing sistemine sahip olacağını belirtmiştik. Fakat Activision’ın bizim için hazırladığı başka sürprizleri de var.

Firmadan gelen açıklamaya göre Call of Duty: Modern Warfare, fotogrametriden de yararlanacak. İlk fotogrametri testlerinin sonucunda bambaşka bir seviyeye ulaştığı iddia edilen oyun, stüdyodaki çalışanları farklı sanat takımlarına bile bölmüş.


Neredeyse 2 senedir gelişme sürecinde olan Call of Duty: Modern Warfare, Infinity Ward’un şefkatli ellerinde fotogrametri ile tanışmaya devam edecek. Yapımcı stüdyo bu sistemi, oynanışa ve oyun tasarımına zarar vermeden entegre etmeyi sürdürecek.

Infinity Ward, fotogrametri ile birlikte çalışan mozaikleme tekniğini de test süreçlerinde kullanmış. Bu teknik sayesinde yaklaştığınız objelerdeki detay seviyesi artacak.

Infinity Ward’un Sanat Direktörü Joel Emslie şöyle diyor: “Duvarlara yaklaştığınızda fark ettiğiniz detaylar, mozaikleme tekniğinin bir ürünü. Bu tekniği daha önce inç başına 16 ya da 32 piksel şeklinde gördünüz fakat biz bunu inç başına 64 piksele çıkararak gerçekliği artıracağız.”

Görünüşe göre yeni MW, şimdiye kadar çıkmış en iyi grafiklere sahip CoD oyunu olacak.

YORUMLAR
DanteXE
19 Haziran 2019 21:41

Ne kadar çok konuştular ya, bi gameplay çıksın artık yeter.

xlight007
19 Haziran 2019 18:26

NİYE BATTLE ROYALE YOK PÜÜ

Yusuf.B
19 Haziran 2019 16:57

bence son yılların en iyi call of duty oyunu olacak

Parolamı Unuttum