Call of Duty: Modern Warfare'e De Battle Royale Modu Gelebilir

Infinity Ward kapıyı açık tutuyor

Call of Duty: Modern Warfare'de bir battle royale modu bulunup bulunmayacağı merak konusuydu. Bu konuda hala daha Infinity Ward'dan kesin bir tavır görmedik, ancak görünüşe göre ünlü geliştirici bu mod için kapıyı açık tutuyor.

Hatta Infinity Ward, Modern Warfare'de şimdiye kadar açıklananların da dışında çok oyunculu modlar olmasını planlıyor.

Game Informer'ın sorularını yanıtlayan sanat direktörü Joel Emslie, oyunda battle royale modu bulunup bulunmayacağına dair kendisine yöneltilen soruya "bekleyip göreceğiz" cevabını vermiş.


Eğer böyle bir planları olmasa zaten hayır deyip geçerdi, ancak bu cevabın ardından battle royale türüne ve çok sayıda oyuncunun yer aldığı çok oyunculu modların hayranı olduğunu söyleyen Emslie beklenen yeşil ışığı yakmışa benziyor.

Emslie ayrıca Infinity Ward tarafından henüz açıklanmayan çok oyunculu modlar olduğunu da belirtmiş. Şimdiye kadar tek kişilik hikayenin yanı sıra Gunfight, Ground War, Spec Ops ve alışılmış çok oyunculu modların (Capture the Flag gibi) olacağını biliyorduk, ancak oyunun çıkışı yaklaşınca Infinity Ward'dan bu konuda da sürprizler gelecek gibi.

Call of Duty: Modern Warfare, 25 Ekim'de PC, PS4 ve Xbox One için çıkacak.

YORUMLAR
DanteXE
13 Ağustos 2019 01:18

Bu oyuna çok rahat eklenir. Black Ops 4'e bile koymayı başardılarsa buna hayli hayli. Gelecek yıl Vietnam Black Ops çıksın bu motorlar sonra 1-2 sene dinlesin CoD tadından yenmez bunlar.

Ghost AssassiN
10 Ağustos 2019 15:27

Daha geçende ''olmayacak'' diye bir haber okumadım mı ben ya?!

DanteXE
Ghost AssassiN
13 Ağustos 2019 01:17

Çıkışta kesinlikle olmayacak işte. Ama Activision oyuna bedava bir mod eklemek istiyormuş F2P olarak yayınlayacakları.


Parolamı Unuttum