Call of Duty: Modern Warfare'in Açık Betası Eylül Ayında Başlıyor!

Hem de çapraz platform desteği ile

Call of Duty: Modern Warfare'in çoklu oyuncu modu bugün düzenlenen canlı yayın ile tanıtıldı. Oyun hakkında pek çok yeni detayın elimize geçtiği bu yayında, oyunun açık beta sürecinin başlayacağı tarih de açıklandı.

12 Eylül'de PlayStation 4 üzerinden sipariş veren kullanıcıların beğenisine açılacak oyun, 14 Eylül itibari ile tüm PS4 kullanıcıları için indirilebilir olacak. PC ve Xbox One üzerinden sipariş veren kullanıcılar ise 19 Eylül'ü beklemek zorunda. Bu iki platform üzerinde henüz oyunu sipariş etmemiş kullanıcılar ise 21 Eylül'e kadar bekleyecek. Açık beta süreci 23 Eylül'de son bulacak.


Açıklamalar arasındaki önemli bir diğer detay ise bu açık beta sürecinde Modern Warfare'in çapraz platform desteğine sahip olacak olması. Infinity Ward bir süredir oyunun çapraz platform desteğine sahip olabileceğinin sinyallerini veriyordu fakat resmi bir doğrulama gelmemişti. Beta sürecinde bu desteğin sunuluyor olması mutlu edici olsa da hala oyunun resmi çıkışında bu sisteme sahip olup olmayacağı bilinmiyor.

Infinity Ward'un açıklamalarına göre bu çapraz platform desteği Fortnite'takine benzer şekilde çalışacak. Yani gamepad ile oynayan oyuncular sadece gamepad ile oynayan oyuncular ile eşleşecek.

Call of Duty: Modern Warfare; 25 Ekim'de PS4, Xbox One ve PC üzerinde çıkış yapacak.

 

 

YORUMLAR
Akcan
2 Ağustos 2019 16:46

Madem öyle o zaman konsolda da normal klavye mouse kullanabilelim ?

Parolamı Unuttum