Call Of Duty: Modern Warfare'in Gunfight Modu Tanıtıldı

Yeni haritalar ve silahlar gösterildi

Merakla beklenen yeni Call of Duty oyunu Modern Warfare'in 2v2 modu olacak Gunfight, bugün canlı olarak yayınlandı. Infinity Ward, 4 adet Call of Duty yayıncısının canlı yayında oynadığı Gunfight modu hakkında yeni bilgiler de paylaştı.

Bu bilgilere göre Gunfight modu 2 kişilik takımlardan oluşan dört kişilik bir mod olacak. "Kapalı alanlarda" savaşacak gruplar arasından kazanan, 6 turun ardından belirlenecek. Yeni modun özel olarak tasarlanmış haritalara sahip olacağını belirten Infinity Ward, daha fazla çevrimiçi modu 1 Ağustos'ta göstereceğini de açıkladı.


Gunfight modu içerisindeki takımlar, her iki turda bir değişen aynı silahları kullanacak. Infinity Ward, bu silahların birincil, ikincil, taktik bomba (flaş gibi) ve ölümcül ekipmandan (C4, RPG ya da el bombası) oluşacağını da belirtti.

Her tur 40 saniye sürecek ve bu sürenin sonunda takımların bulunduğu bölgelere birer bayrak gelecek. Takımlar 10 saniye içerisinde alması tam 3 saniye süren bu bayrakları çalmaya çalışacak.

Uzatmalarda karşı takımın bayrağını ele geçiren veya takımı yok eden ekip kazanacak. Eğer bayrak ele geçirilmez ve kimse birbirini öldüremezse, canı fazla olan takımın hanesine bir puan yazılacak.

Gunfight, küllerinden doğacak Modern Warfare serisinin pek çok oyun modundan sadece ilki olacak. Infinity Ward, 1 Ağustos'ta çok daha fazla modu yine canlı yayınlar ile tanıtacak.

Modern Warfare 25 Ekim'de PC, PS4 ve Xbox One üzerinde çıkış yapacak.

 

YORUMLAR
maygreed123
23 Ağustos 2019 15:59

Son zamanlarda, arkadaşlarım uzun zamandır çevrimiçi para kazanmaya başladıklarından ve yaya da denemeye karar verdiğinden, çevrimiçi para kazanmaya başlamayı denemeye karar verdim. Bu yeri buldum: //1xbet.info.tr/ ve şimdi burada spor bahisleri yapıyorum ve para kazanıyorum

EnsArTRance
15 Temmuz 2019 11:05

2vs2 modla oyunu tanıtmak yanlış tercihti bence.

creepylord
12 Temmuz 2019 12:00

Şu FPS oyunlarını gamepad zulmü eşliğinde konsolda tanıtmalarına ayar oluyorum ya. Köşeye bakıp çıkacam diye ne ter döküyor herif. Grafikler ve arayüz ciddi ciddi R6 ya benzemiş. Şu vurulduktan sonraki gecikme olayıda kaç oyundur var. Resmen ensesine sıkıyor adam nerdeyse 1 saniye sonra ölüşünü görüyoruz. PC de bi beta falan yapsalar da kendimiz görebilsek bari nedir ne değildir.

BarisKayatekin
12 Temmuz 2019 11:08

Ben izledim youtubedan.Ve çok büyük hayal kırıklığına uğradım. Grafikler MW1 gibi duruyor. Hatta grafikler o kadar kötü ki MW1 Remastered bundan çok daha güzel görünüyor.Normalde grafiğe takmazdım ama adamlar trailerda hem oyun içi görüntülerden oluşuyor demişlerdi hem de fotorealistik yeni bir grafik motoruna geçtiklerini söylemişlerdi ve bunun DÜPEDÜZ KOCA BİR YALAN olduğunu videoları izleyince çok rahat anlıyor insan.Nişangah pubg gibi olmuş, oyun aşırı arcade (tamam hep arcade'di zaten ama bu aşırı arcade). Yenilik diye Rainbow Sixten arakladıkları mekanikleri koymuşlar. YAZIKLAR OLSUN SOAP MACTAVISH'İN KEMİKLERİ SIZLIYOR! YAZIKLAR OLSUN!!!!

DanteXE
BarisKayatekin
13 Temmuz 2019 15:15

Ben bu kadar saçmalamayı bir yorumda toplu halde görmedim.


LothricinSefiri
BarisKayatekin
13 Temmuz 2019 11:07

Bence izlemedin sen başka açıklaması yok yani bir gözlem ancak bu kadar saçma olabilirdi. Grafikler çok iyi, modellemeler ve kaplamalar da öyle. El modellemesine bak karakterin. Oynanış aşırı arcade demişsin miller gürül gürül bağırıyordu yayında bu mekanikler çok battlefield diye. Adamlar COD'deki arcade i olabildiğince azaltmışlar ve mekanikler daha gerçekçi olmuş. Oynanışı izlediğine emin misin?

BarisKayatekin
LothricinSefiri
13 Temmuz 2019 11:15

Battlefieldmış ne alaka? Ağır arcade olmuş bu. Siz yeni yetme veletler tabi Cod 2leri Mw1leri oynamadınız gelmişsiniz konuşuyorsunuz burda. MW Rebootu oynayan yayıncılar bile yayında defalarca bu grafikler çok kötü diyip diyip durdular. Oynanış eğlenceli ama Rainbowdan çalıntı mekanikler var.Animasyonlar çok kötü.Hele o bomba atma animasyonu ne öyle!! Ama kime anlatıyorum ki, yeni nesil oyun kültürü sıfır olan multici veletler böyle şeyleri seviyor sonuçta... yazıklar olsun.çöp


IFlowx
BarisKayatekin
12 Temmuz 2019 13:42

Bu kanıya nasıl vardın grafikleri mükemmel hatta en güzel grafiklere sahip COD olucak 160P felan izledin herhalde ....

BarisKayatekin
IFlowx
13 Temmuz 2019 11:11

bu mu güzel grafik? yeni grafik motoruna geçildi demişlerdi.alakası yok! oyun MW1 ile aynı kalitede görünüyor. bomba atma animasyonuna bakın iğğğrenç. saçma rezalet olmuş ama siz veletler varken bu adamlar tabiki oyunun üzerine fazla çalışmıcak dandik şekilde sürecek piyasaya. Hikaye modu bile koymamışlardı bir önceki oyuna. Bi üstteki eleman da gerçekçi olmuş demiş, sen gerçekçilik görmemişsin! 2007den kalma mekanikler aynen duruyor.Biraz da Rainbowdan çalmışlar al sana Cod MW Reboot.Çöp

AvastYeScurvyDog
IFlowx
12 Temmuz 2019 14:26

CoD oynamam ama haberden sonra google'da bir arama yaptim ve bir streamer'in oyunu oynayisini izledim biraz. Grafikler dedigin gibi guzel ve klasik CoD oyunanisi. Ama hitbox sikintili duruyor.//www.twitch.tv/videos/45132925100:11:54'de killcam'de gozukuyor. Merinin adamin kafasinin yarim metre ustune carptigi gozukuyor. Bu tip seyler olacak ise sikinti yasarlar.Asil onemli olan Activision, bu oyunu nasil sagacak. BO4 gibi once normal cikarip, bir kac ay sonra lootbox'lari cok agir bir sekilde oyuna ekleyecek gibi geliyor bana. Ama bekleyip gormek lazim.


Parolamı Unuttum