Call of Duty: Warzone 24 Saatte 6 Milyon Oyuncuya Ulaştı

Beklenen etkiyi yarattı

Bir süredir düşüş trendi gösteren battle royale türü, Call of Duty: Warzone ile tekrar ayağa kalktı. Yaklaşık 24 saat içerisinde 6 milyon oyuncuya ulaşmayı başaran Warzone, şimdiye kadar gördüğümüz en hızlı büyüyen BR oyunu olmaya doğru adım adım ilerliyor.

"Ne gün ama! 24 saatte 6 milyondan fazla oyuncu Warzone'a atladı" açıklaması ile resmi Twitter hesabından bir paylaşım yapan Activision, tüm oyunculara teşekkür ettiklerini de ifade etti. Bu oyuncuların platformlara göre dağılımı bilinmiyor olsa Warzone'un adım adım zirveye oynadığı kesin.

Peki bahsi geçen zirvede kimler var? Geçtiğimiz sene Şubat ayında ani bir çıkışla tüm BR türünü sarsan Apex Legends, bir günde 2.5 milyon oyuncuya ulaşmıştı. Üçüncü gününde 10 milyon kişiye erişmeyi başaran oyun, ilk gün savaşını kaybetmiş durumda. Eğer Warzone'un yükselişi devam ederse üçüncü günün sonunda Apex'i tahtından edebilir. Fortnite'ın ancak iki haftanın ardından 10 milyon oyuncu rakamına ulaştığını da hatırlatalım.

Warzone yangını bir süre daha devam edecek gibi görünüyor. Modun incelemesi için sitemizi takipte kalmayı unutmayın.

YORUMLAR
The Shadow
12 Mart 2020 16:20

Eğer her 2 dakikada bir olan sinir bozucu çökme sorununu hallederlerse bu sayı daha da artacaktır. Arkadaş, training kısmını bile bitiremiyorum sürekli oyundan atıyor. Sistemim oyunu çalıştırabilecek güçte. Sürücülerim de güncel. Anlamadım gitti...

Parolamı Unuttum