Call of Duty: Warzone Mart Ayında Çıkış Yapabilir

Oynaması bedava olacak

Call of Duty gündemini bir süredir battle royale modu söylentileri doldurmuş durumda. Henüz Activision ve Infinity Ward'dan net bir açıklama gelmemiş olsa da geride bırakılan ipuçları, yapımcıların bu mod üzerinde çalıştığına işaret ediyor. Buna ek olarak veri madencilerinin keşifleri de bu ipuçlarının Call of Duty: Warzone'a dönüşeceğini iddia etmişti.

Kapak fotoğrafları bile paylaşılan bu oyun modu hakkında bugün yeni iddialar ortaya çıktı. VGC'nin güvenilir kaynaklarının paylaştığı bilgilere göre Call of Duty: Warzone, "Mart'ın ilk günlerinde" ortaya çıkacak. Aynı kaynaklar pek çok içerik üreticisinin birkaç gün içerisinde oyunu oynayacağını belirtirken, oynanış videolarını da resmi açıklamanın ardından paylaşacaklarını açıklamış.

Hatırlarsanız modun ana menü ekranında bulunan dördüncü ve "classified" sıfatı ile görülen seçenek olabileceğini belirtmiştik. İçeriden gelen bilgiler bu tahminlerin doğru olduğuna işaret etse de Warzone sadece Modern Warfare sahiplerine özel olmayacak. Ayrı bir oyun olarak indirilebilecek battle royale modu tamamen ücretsiz olacak.

Bedava Warzone oyuncuları istedikleri takdirde Modern Warfare'in tamamını da indirimli bir şekilde satın alabilecek. Öte yandan oyunda, Call of Duty: Modern Warfare sahiplerinin ilerlemelerini kullanılabilecek. Buna ek olarak Warzone'un benzer bir battle pass ve kozmetik sistemine sahip olacağı söyleniyor. 

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum