Call of Duty: Warzone'a Yeni Keskin Nişancı Tüfeği Eklendi

Çok şık görünüyor

Bildiğiniz üzere Call of Duty: Warzone oyuncuları uzun süredir ikinci sezonun başlaması için gün sayıyor. Verdansk'ın yıkılacağı ve zombilerin basacağı o gün gelene kadar bizleri oyalamaya devam eden Activision ekibi, bu kez yeni bir keskin nişancı tüfeğini oyuna sokarak ortalığı karıştıracak.

Hem Black Ops Cold War hem de Warzone saflarına eklenecek ZRG 20mm isimli bu canavar, soğuk savaş döneminde gerçekten prototip olarak tanıtılmış bir silah. "Anti Material"  sınıfı bir silah olarak tasarlanan bu devasa keskin nişancı tüfeğinin sahadaki amacı, her türlü düşman zırhlısına zor anlar yaşatmak. Bu kadar kuvvetli bir silahın oyun içerisinde de kuvvetli olduğunu söylemeye gerek yok. Silah, vücudun her parçasından tek atışla kill alabilmenizi sağlayacak.

ZRG 20mm isimli keskin nişancı tüfeğini oyun içerisindeki görevleri tamamlayarak alabileceksiniz. Fakat bu silaha kolay yoldan ulaşmak istiyorsanız, Jackpot Sniper adı verilen paketi mağazadan almanız gerekiyor. 1.200 CP'ye alınabilen setin cebinize vereceği hasar ise günümüz kuruyla tam 116 TL.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum