Call of Duty: Warzone'un Mobil Versiyonundan Haberler Var

Heyecan yapmayın henüz çıkış tarihi belli değil

Activision, kod adı “Project Aurora” olan mobil Warzone oyunu hakkındaki ilk detayları paylaştı. “Yeni bir battle royale deneyimi” sunacak olan oyun hakkında ilerleyen günlerde daha fazla bilgi alabileceğiz. Fakat geliştirici ekip, Warzone’un sevilen yönlerinin mobil dünyaya taşınacağı konusunda ısrarcı.

Yapılan açıklamada Project Aurora ekibinin şimdiden oyunun test sürecine başladığı belirtilmiş. Yine de kendisini resmen görebilmemiz için bir süre daha beklememiz gerekecek. Kapalı alfa test süreci sınırlı sayıda oyuncu tarafından deneyimlenen Project Aurora, ilerleyen zamanlarda bir beta süreci ile de karşımıza çıkacak.

Aynı açıklamaya göre projenin kritik aşamalarında ekibe yeni yazılımcılar da alınacak. Şimdilik gelişim sürecinin erken aşamalarında olan oyun, çıkış yaptığında bambaşka bir deneyim sunabilir. Ekip oyunun oldukça geniş bir battle royale tecrübesi sunmasını istiyor.

Elbette oyun hakkında yeni bilgiler alabilmek için bir süre daha bekleyeceğiz. Henüz adını dahi bilmediğimiz bu proje yıl sonuna kadar bir kez daha karşımıza çıkabilir.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum