Call of Duty: WW2'nin Silah Kişiselleştirme Görselleri Sızdırıldı

Otantik görseller bizi bekliyor

Call of Duty: WW2'nin çıkış tarihi hızla yaklaşırken oyunla ilgili bilgi sızıntıları da hızlanmaya başladı. Şu son bir haftada önce oyundaki Nazi Zombi ve kutu detaylarını öğrendik, sonra Londra haritasını. Hemen ardından oyunun dosya boyutu belli oldu, şimdi de Sledgehammer Games'in oyundaki silah kişiselleştirmelerinde nasıl bir uygulamaya gittiğini öğrendik. Oyunda silahlarımızı II. Dünya Savaşı'nın ruhuna uygun şekilde kişiselleştirebileceğiz sevgili Oyungezerler.

Reddit'ten sızan bilgilere göre oyunun oyun dosyaları içinde Sweethearts ismiyle çeşitli silah kişiselleştirme seçenekleri göze çarpıyor. Yayınlanan görsellerde dönemin pin-up kızları, propagranda posterleri, bayrak tasarımları, 1940'ların çizgifilm karakterleri gibi tasarımlar kullanabileceğimizi görüyoruz.

Sledgehammer Games oyunun gerçekçiliğini korumak üzere yalnızca otantik silah kişiselleştirmeleri yapılabileceğini söylemişti ve yayınlanan görseller de bu sözün tutulduğunu gösteriyor. Oyunda şu ana kadar sızanlarda çok daha fazla sayıda tasarım bulunacağını tahmin edebiliyoruz ama gördüğümüz görseller de son derece ilgi çekici. Sızan tüm resimleri görmek için Imgur sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Call of Duty: WW2 3 Kasım 2017 tarihinde PC, PS4 ve Xbox One için çıkacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum