Call of Duty: WW2'nin Zombileri ile ilgili Yeni Görseller Paylaşıldı

Zombilerin görsellerine göz atarken gerçek mi yoksa oyun mu diye saatlerce düşünebilirsiniz...

Call of Duty serisinin köklerine dönmeye hazırlandığı Call of Duty: WW2 ile birlikte birçok Call of Duty hayranı 3 Kasım tarihinin gelmesini büyük bir heyecanla beklerken, Sledgehammer Games kurucusu ve stüdyo başkanı Glen Schofield, WW2'nin Nazi Zombies modu ile ilgili birkaç zombi görseli paylaştı.

codww2-twitter-görseli-2

Treyarch tarafından geliştirilen ve 2008 yılında piyasaya sürülen Call of Duty: World at War ile ilk kez hayatımıza giren Nazi Zombies modu ile Call of Duty hayranlarına yeni bir soluk yaşatan Activision, bu geleneğini Call of Duty: WW2 ile devam ettirmeye hazırlanıyor. Ancak, bu sefer Zombi modunda bir hikaye göreceğiz ve bu hikaye oyunun asıl hikayesi kadar iyi hazırlanmış durumda.

20 Temmuz tarihinde yayınlanan resmi Zombi fragmanından sonra oyuncular 2. Dünya Savaşı temasına sahip bir Zombi modu için çok büyük beklentilere girmiş ve bu beklentilerinin karşılanıp karşılanmayacağını sorgulamaya başlamıştı. Çünkü, son yıllarda piyasaya çıkarılan Call of Duty oyunları ne yazık ki oyuncuların büyük bir kısmını memnun edememişti. Şimdi ise Glen Schofield'in yeni paylaştığı görseller artık bu sorgulamanın sonunu getireceğe benziyor. Çünkü, paylaşılan görsellere göz attığımızda gerçek mi yoksa oyundan alınmış bir görsel mi diye düşünmemize neden oluyor.

codww2-twitter-görseli-3

Son olarak Call of Duty: WW2, 3 Kasım 2017 tarihinde PlayStation 4, Xbox One ve PC için piyasadaki yerini alacak. Ayrıca, 29 Eylül ile 2 Ekim tarihinde gerçekleşecek PC Açık Betası için detaylı ayrıntıya buradan ulaşabilirsiniz.

codww2-twitter-görseli-1

YORUMLAR
Parolamı Unuttum