Call of Duty: WWII'nin 4K Sinematik Fragmanı Bizi Havaya Soktu Carentan'ı Özlemişiz!

Oynanış hala biraz robotik gibi gerçi, ama neyse... Son halini bir oynayalım da.

 Büyük bir heyecanla beklediğimiz, betasında genel olarak aradıklarımızı bulamadığımız Call of Duty: World War II'nin yeni sinematik fragmanı çıktı. 4K çözünürlükte paylaşılan bu fragmanda atmosfer pür dikkat kesilmemi sağlayacak kadar kusursuzdu ve tüm videoyu neredeyse tek nefeste izledim. Hani betasını oynamamış olsam nasıl etkilenirdim bilemiyorum. Aslında öyle çok da gaz bir şey beklemeyin Oyungezerler, zira asıl heyecan veren senaryo modunda aradığım ruhu görmek oldu benim için.

Bu Hafta Çıkacak Oyunlar (30 Ekim - 5 Kasım)
> Call of Duty: WWII - Sistem Gereksinimleri

Bununla birlikte beta benim için tatmin edici olmasa da önemli bir kitle de büyük zevk aldığını ifade etti. Benim de beta için asıl sıkıntım haritanın tat vermiyor oluşuydu. Carentan'da, Toujane'da oynamak var Harbor'da oynamak var. 

Neyse efendim, umarım sizlerin de beğeneceği ve heyecan yapmanızı sağlayacak bir fragmandır da tek gaza gelen ben olmam. Konu Activision olunca pek güvenemiyorum artık. Hatırlayacağınız üzere en son maç bulma ekranına kadar bizi mikro-alışverişe boğmaya niyetlendikleri ortaya çıkmıştı...

Call of Duty: World War II'yi 3 Kasım'dan itibaren PC, PS4 ve Xbox One üzerinden oynayabileceğiz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum