Cameron Monaghan Gerçek Bir Film veya Dizide Cal Kastis'i Oynamak İstiyor

Star Wars Jedi ekranlara taşınır mı?

Star Wars Jedi oyunlarının baş aktörü Cameron Monaghan canlı çekim bir Star Wars projesinde Cal Kestis rolünde oynamak istediğini söyledi. Monaghan'ın böyle bir proje için tek şartı ise bunun "anlamlı" olması.

FanExpo Vancouver 2024'e katılan Monaghan, panelde kendisine yöneltilen soruları cevapladı. Cal'ı bir film veya dizide de canlandırmak isteyip istemediği şeklindeki soruya şu cevabı vermiş Monaghan:

"Doğru bir yapım olmalı. Yani kastım, hikayeyi veya karakter bir şekilde devam ettirebilmeli. Onun sadece sağda solda durmak için ortaya çıkmasını istemem. Bu rolün bir anlamı olmalı, karakterin kendisi için de önemli olmalı. Yani bu anlamlı bir yapım olmalı. Böyle bir durumda kesinlikle Cal'ı tekrar canlandırmak isterim."

Monaghan önceki yıllarda benzer soruları karakterin hikayesine video oyun serisi ile odaklanmak istediğini söylemişti ama şimdilerde canlı çekim yapımlara da daha sıcak bakmaya başladığını anlıyoruz. Bunun için Cal Kestis'in sadece cameo olarak bir yapımda görünmesi değil, bu yapımın Cal Kestis ile ilgili olması gerekecek.

Star Wars Jedi oyunlarının yönetmeni Stig Asmussen bunu bir üçleme olarak hayal ettiğini ve günün birinde üçüncü bir Star Wars Jedi oyunu yapmak istediğini söylemişti. Ama sonrasında Respawn Entertainment'tan ayrılınca bu hayali de havada kalmış oldu. Kimbilir belki kendisini de bir Star Wars Jedi dizisinin kadrosunda görürüz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum