Capcom, Exoprimal'in Yol Haritasını Paylaştı

Yeni Exosuitler, sezonlar, işbirlikleri

Capcom, yeni IP'si Exoprimal'in çıkış sonrası yol haritasını paylaştı. Buna göre Capcom Exoprimal'i sezonluk içerik güncellemeleriyle destekleyecek ve bu güncellemeler oyuna belli başlı önemli yeni özellikler ekleyecek.

Oyunun çıkışıyla birlikte Sezon 1 başlayacak ve iki hafta sonra, yani 28 Temmuz 2023'te yeni oyun modu yayınlanacak. Savage Gauntlet ismindeki bu co-op deneyimde beş oyuncudan oluşan takımlar haftalık olarak değişecek PvE görevlerine katılacaklar.

17 Ağustos'ta oyunun ilk büyük güncellemesi yayınlanacak ve oyuna 10 Alpha varyantı Exosuit katılacak. Bu alternatif tasarımlar standart versiyonlardan tamamen farklı silahlar içerecekler.

Sezon 2'nin başlama tarihi Ekim ortası olarak belirlenmiş. Bu sezon içindeki ilk güncellemede Street Fighter 6 işbirliğini göreceğiz. Burada ayrıca yeni harita ve Final Mission da olacak.

2024 yılının Ocak ayında ise Sezon 3 başlayacak, bu sefer de Beta varyantı Exosuitler oyuna eklenecek. Bu güncellemeyle birlikte Neo Triceratops da düşman dinozorlar arasına katılacak. Ayrıca yine bu sezonda Monster Hunter işbirliği de planlanıyor.

Exoprimal 14 Temmuz'da PC, PS5, Xbox Series, PS4 ve Xbox One için çıkacak. Oyun Game Pass'e ilk günden gelecek.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum