Capcom Geri Sayım Sayfası Açtı, Acaba Hangi Oyun İçin?

Tahminlerinizi alalım sevgili Oyungezerler

Capcom, elinde çok önemli oyun markaları bulunan ve son 5-6 yıldır sürekli olarak karlılığını artıran bir firma. Monster Hunter’dan Resident Evil’a, Devil May Cry’dan Street Fighter’a çok önemli serilere sahip ve bunların arasına dönem dönem yeni oyunlar da ekliyor, önümüzdeki yıl çıkış yapması beklenen Pragmata gibi. Dolayısıyla firmanın bundan sonraki dönemde neler yapacağını merakla beklemek için yeterince sebebimiz var. Görülen o ki, önümüzdeki 1 haftalık süre içerisinde kendilerinden 2 duyuru gelecek.

Capcom, bir geri sayım sayfası açtı ve bu hafta sonlanırken yeni bir duyurunun geleceğine işaret etti. Bu başta akıllara Resident Evil Village için bir ek içerik duyurusu veya Resident Evil 4 Remake ile ilgili bir duyuru yapılıp yapılmayacağı sorusunu getirdi. Ama sonrasında da Resident Evil Twitter hesabından yapılan bir paylaşımla bugün yapacakları bir duyuru olduğu ilan edildi. Hal böyle olunca geri sayımın bir başka oyun ile ilgili olabileceği ihtimali de kuvvetlendi.

Geri sayım ile ilgili olarak ileri sürülen adaylardan birisi Street Fighter. Capcom Pro Tour Season Final 2021 aynı gün sonlanacak, dolayısıyla Street Fighter ile ilgili bir geri sayım olması çok da şaşırtıcı olmaz. Tabii beklemediğimiz yerden de gelebilir duyuru, bekleyip göreceğiz artık.

Geri sayım sonunda bizi hangi oyun bekliyor, bu sorunun cevabını almak için gözümüz geri sayım sayfasında, takipteyiz :)

YORUMLAR
Mert
15 Şubat 2022 14:06

Street Fighter duyurusu bana da mantıklı geldi.

Parolamı Unuttum