Capcom, Resident Evil 4 Remake'e Silah Güçlendiren Mikro Ödeme Ekledi

Parayı veren silahı çalar

Capcom Resident Evil 4 Remake'e eklediği mikro ödeme seçenekleriyle oyuncuların silahlarını daha hızlı geliştirmelerinin ve bu sayede silahları güçlendirmenin kapısını açmış oldu.

Oyuna eklenen Mercenaries moduna eşlik eden 11 yeni DLC'nin isimleri "Resident Evil 4 Silaha Özel Yükseltme Bileti". Fiyatları da 46,5 TL.

"İşte silah gösterisi biletin! Özellikle Tüccarın dükkanında kullanılabilen bir bilet. Bunun sayesinde silahın seviyesi fark etmeksizin istediğin zaman bir silahın özel yükseltmesine erişebilirsin." diye açıklıyor Capcom bu DLC'yi.

Üçlü paket alırsanız 96,5 (tanesi 32 TL), beşli paket alırsanız ise 156,5 (tanesi 31 TL) ödüyorsunuz.

Capcom'dan daha önce Resident Evil 4 Remake'e mikro ödeme ekleneceği yolunda herhangi bir açıklama gelmemişti, o yüzden bu durum oyuncular için sürpriz oldu diyebiliriz. Hazır oyun da milyonlar satmışken Capcom biraz daha fazla para kazanma peşinde anlaşılan. İyi iş.

YORUMLAR
creepylord
10 Nisan 2023 11:50

Korku Hayatta kalma oyunu oynayan adam zaten koşulların zorluluğundan zevk almıyor mu? Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu?

Bariz hile satıyorlar :D. Kaldı ki PC de oynayan adam zaten çok kafayı bozarsa açar Cheat Engine kaynakları arttırır vs bir şekilde silahlarını güçlendirir.

Mis gibi oyun çıkartmışsın. Para edecek içerikler sun da şu mikro ödemeleri makul kıl. Single Player oyunda parayla upgrade satmak ne demek :D 

Atlas Estrella
7 Nisan 2023 17:05

Gerek yok. Ben Assisted modda oynuyorum. Zorlanmadan ilerliyorum. Dükkândaki diğer silahları alma ihtiyacı bile hissetmedim. Handgun, Shotgun bir de sniper tüfeği yeter de artar bile. Hadi git kemiğini başka kapıda ara Capcom.

Parolamı Unuttum