Capcom, Street Fighter 6'yı Resmen Duyurdu!

Haberler için yaz aylarını bekleyeceğiz

Capcom'un geçen hafta başlattığı geri sayım sona erdi ve içinden Street Fighter 6 çıktı! CPT 2021 Season Finale etkinliğinin sonunda, Street Fighter serisinin yeni oyunu resmi olarak duyuruldu. Capcom düzenini bozmamış ve serinin sıradaki oyununa yine numaralı bir isim vermiş.

"Hazır olun Dövüşçüler, dövüş oyunlarının geleceği geliyor. Bugün, Capcom Pro Tour 2021 Sezon Finalinde, ufukta sizi neyin beklediğine dair ufak bir paylaşım yaptık: Street Fighter 6.

Detayları öğrenmek için sabırsızlandığınızı biliyoruz, biz de paylaşmak için sabırsızlanıyoruz ama sizi bir süre daha merak içinde bırakacağız. Street Fighter 6 hakkında daha fazla haberi 2022 yılının yaz aylarında alacaksınız" diyor Capcom.

Oyunun hangi platformlarda yayınlanacağı bile açıklanmadı ama oyuncu sayısı çeşitliliği açısından yeni nesil konsollara ek olarak önceki nesle de çıkacağını sanıyorum.

Oyunun, oyun için motoruyla hazırlanan tadımlık fragmanını aşağıda izleyebilirsiniz:

Street Fighter serisi bu yıl 35. yıldönümünü kutluyor. Serinin en son oyunu Street Fighter V, 2016 yılında yayınlanmıştı. 2017'de Street Fighter V: Arcade Edition ve 2020'de Street Fighter V: Champion Edition isimleriyle güncellenmişti. Street Fighter V, beş sezon boyunca yeni içerikler aldı.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum