Capcom, Yeni Resident Evil Oyunları İçin Anket Yapmaya Başladı

Yeni RE oyununu satın alır mıydınız?

Geçtiğimiz hafta çıkış yapan Resident Evil 3: Remake, pek çok tartışmanın odağı olmuş durumda. Bunun üzerine bir de Resident Evil 8 iddiaları ortaya çıkınca tüm gündemimiz Capcom'un ikonik serisi ile dolup taştı. Bugün de RE8 iddiaları ile paralellik gösteren ve Japon firmanın kendi sitesinden yayınladığı bir anket karşımıza çıktı.

Yeni ankette Capcom, Resident Evil hayranlarına bir hayli ilginç sorular yöneltmiş. Aslına bakarsanız anketin büyük bir kısmı Capcom'un yeni oyunları Resident Evil 3 Remake ve Resident Evil Resistance ile ilgili. Fakat anketin sonlarına doğru yapımcı firma yeni oyunlar hakkındaki fikirlerinizi de almak istiyor.

Anketteki şu iki soru özellikle dikkat çekiyor:

Capcom ilk soruda yeni bir Remake oyununu satın alıp almayacağınızı merak etmiş. İkinci soruda ise seriye eklenebilecek yeni bir oyun hakkındaki düşüncelerinizi sormuş. Her iki sorunun cevabında da bulunan "Yeni bir konsol almam gerekse bile oyunu satın alırım" seçeneği de Capcom'un yeni nesil konsollar üzerinde çalıştığına işaret ediyor gibi görünüyor.

Yine de Japon markaların bu tarz pazarlama stratejilerini sık sık kullandığını hatırlatmakta da fayda var. Yani bu anketler çoğunlukla "yeni oyunlar" anlamına gelmiyor. Yine de firmanın bu tarz sorular ile karşımıza çıkması bir hayli ilginç. 

Bahsi geçen ankete buradaki linkten ulaşabilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum